Televizija

V našem podjetju smo spremljali želje in predloge po možnosti spremljanja še večjega števila novih, še bolj raznovrstnih TV programov. Vendar dosedanja analogna tehnika neomejenih širitev programske sheme ni omogočala. Večina kabelskih omrežij prenaša okoli štirideset televizijskih programov, z uvedbo digitalne tehnologije pa se bo število programov povečalo na sto ali več. Digitalna televizija pomeni prenos televizijskih in radijskih programov v digitalni obliki do naročnika. Tak prenos zagotavlja, da signali v neokrnjeni obliki pridejo do televizorja, s tem pa lahko gledalec uživa v enaki kvaliteti slike, kot jo ustvarjajo v televizijskih in radijskih studijih.

telyHD Family-Couch_F
1339871-video-internet-657-323

Dodatni paketi ponujajo naslednje zvrsti programov:

 • slovenski lokalni televizijski programi
 • televizijski programi bivših jugoslovanskih republik
 • glasbeni televizijski programi
 • več kot trideset glasbenih zvrsti na radijskih programih Xtra Music
 • filmski programi
 • drugi tematski programi, med njimi program za odrasle
 • nemški javni programi
 • italijanski javni in zasebni programi
 • francoski javni in zasebni programi

Izbira programov v digitalnih paketih se bo v prihodnje še povečevala. Uvedba digitalne televizije pa ne pomeni le izboljšanja slike in zvoka gledanih programov in približevanja naročnika lastnemu okusu izbire programov, ampak tudi možnost uvedbe plačljive televizije (PAY PER VIEW), katerega projekt že prav tako pripravljamo.

Ogled paketov

Brezplačni digitalni paket lahko sprejemajo vsi naročniki, ki že sprejemajo (in plačujejo) osnovni paket. Za brezplačni digitalni paket programov ni potrebno plačevati dodatne naročnine.
Ta paket je že na voljo in ga lahko gledate takoj, ko doma priključite digitalni sprejemnik.

Prenesi si programsko shemo

Digitalni sprejemniki

Digitalni sprejemniki se kupijo na sedežu podjetja. Na vašo željo lahko sprejemnik namestimo tudi mi. Digitalni sprejemnik omogoča sprejem nekaterih televizijskih programov iz digitalnega paketa BREZ PLAČEVANJA dodatne kabelske naročnine, če ste naročnik na polni paket analognih programov. Izbira polnega paketa analognih programov je zaradi tehničnih razlogov pogoj za sprejemanje digitalnih programov.

 

Digitalni sprejemnik ponuja enostaven meni, ki preko daljinskega upravljalnika omogoča naslednje:

 • izbiro programa
 • izbira jezika (če program oddaja v več jezikih)
 • spreminjanje glasnosti
MTIyMzAzODgxMTczNjI2MTM3
Predvajaj-logo

Televizija kjerkoli in kadarkoli

Aplikacija je dostopna za vse naše naročnike na operacijskem sistemu Android in IOS na vseh pametnih telefonih ter tabličnih računalnikih. Aplikacijo si lahko naložite preko Google Play ( za operacijski sistem Android ) ali preko Apple store ( za operacijski sistem IOS ).Na voljo je v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih, ter preko spletnega portala (www.predvajaj.si). Aplikacija omogoča EPG (Elektronski programski vodič) in TimeShift (časovni zamik za 72 ur nazaj).

Cena storitve Predvajaj.si je 3 €/mesec z DDV.

Na voljo je tudi spletna aplikacija na naslovu: www.predvajaj.si

Prijavite nam napake in pomagali vam bomo!

So se pojavile napake in jih ne znate rešiti sami?